Fasade - Balkong

Balkongdekke

Balkonggress holder på fuktigheten slik at betong ikke tørker opp. Fuktigheten blir fanget under balkonggresset med fare for påfølgende skader på betong. Balkonggress er derfor ikke tillatt

Ønsker en fliser må en sørge for at membran legges. Ved ønske om tredekke må en sørge for at det ikke bygger høyt da dette vil synes godt og gi et endret fasadeinntrykk - det må sikres tilstrekkelig avrenning under tredekke.

Merk: Sluk på terrasser må ikke bygges inn. Det er seksjonseiers ansvar å sørge for lett tilgang til sluk og rense de regelmessig.

Oppbevaring på balkonger

Balkonger og terrasser tilhører sameiet hvor hver enkelt seksjon har eksklusiv bruksrett til sin respektive balkong eller terrasse.

Husk at det forutenom vanlige utemøbler/sittegrupper og gassgrill ikke skal oppbevares andre ting på balkonger og terrasser.

Vi minner om at det ikke skal oppbevares fryser, kjøleskap, pappesker, tomflasker og søppel osv. Generelt skal det være pent og ryddig. Ta hensyn til dine naboer og følg disse enkle retningslinjer for balkongene og terrassene våre til glede for alle.

Balkongkasser

Det er veldig hyggelig å ha det grønt rundt oss med blomster og planter. Vær oppmerksom på at alle blomsterkasser skal festes på innsiden av rekkverket på balkong. Slik unngår man farlige situasjoner, som at blomsterkasser faller ned og treffer noen.