Endret: 23 okt 2019     Opprettet: 1 jul 2019

Oppdatert - Vedlikehold utsettes til våren 2020!

Oppdatering 15.10.

Malermester Buer er blitt meget forsinket med sine prosjekter på grunn av været i sommer og i høst. Styret har nå sammen med Malermester Buer blitt enige om at planlagt vedlikehold utsettes til april/ mai 2020. Temperatur og værprognosene fremover umuliggjør planlagt vedlikehold. Styret beklager utsettelsene på planlagt vedlikehold. 

________________________________

 

Malermester Buer skal utføre følgende vedlikehold i Lørenkvartalet Sameiet/ Borettslaget. Følg med på hjemmesiden og/eller styretavlene. Eksakte datoer oppdateres der når disse er avtalt med Malermester Buer.

 

Behandling/vask/oljing av trerekkverk i 1. etasje i Kruttveien 1A/1B/9 og Peter Møllers vei 4C/4D.

Behandling/vask/oljing av alle benker/bord og utebod med espalier/luftetårn.

Maling av fellesgang 1 etg. i PMV 4D, gangen som vender ut mot Peter Møllers vei og maling av heisdør i 1 etg. i PMV 4D.

Høytrykksspyling av hele Svalgangsblokken (3 etg. blokk)/ sliping/lakk på alle håndløpere og espalie i Svalgangsblokken. Høytrykkspylingen/ vaskingen av Svalgangsblokken starter i 3. etg så jobber de seg ned til 2. og 1. etg. Seksjonseierne i Svalgangsblokken må ta bort alt som er på terrassen/ balkongen før arbeidet starter. Markiseduker som er satt opp på rekkverket må også tas bort, dette gjelder også blomsterpotter ol. 

Høytrykksspyling av nedre betongkantkant over inngangsdøren i Kruttveien 1A/1B/9 da disse er veldig skitne og mose kan begynne å vokse her. 

 

Mvh. Styret 20.06.2019

- oppdatert sist 15.10. 2019