12 mai 2020

17. mai på Løren

Sinsen Ungdomskorps feirer selveste nasjonaldagen i sine nabogater på Løren. La oss alle bidra til en fantastisk fest, når Sinsen Ungdomskorps 17. mai går gjennom gatene på Løren.

Løren Vel er et av boligområdene som i år har sikret seg Sinsen Ungdomskorps på 17. mai. Korpset kommer marsjerende med swingende musikk, og håper alle beboere i Løren Vel bidrar til at det blir en folkefest fra alle vinduer, terrasser og hager førstkommende søndag.

Hva om vi snur den litt annerledes 17. mai feiringen til noe fint? Hjelp oss å skape nye flotte minner, når all feiring vi kjenner så godt er avlyst. Vi oppfordrer alle våre beboere til å finne frem bunader og annen finstas, flagg og 17. mai fløyter – og rope hurra når Sinsen Ungdomskorps kommer. Bli med på folkefesten fra deres hjemlige omgivelser!

Korpset har oppmarsj og en rekke pop-up konserter i nærmiljøet fra ca. kl. 11.00-13.30, så muligheten er stor for at de kommer i nærheten av akkurat der du bor. De vil sette pris på masse smil og festkledde voksne og barn med flagg og 17. mai rop når de passer der du bor.

Det er like viktig at vi også på 17. mai følger myndighetenes smittevernregler når Sinsen Ungdomskorps kommer. De ønsker ikke at noen fler skal bli smittet og de ønsker heller ikke at de selv skal bli smittet. Som de sier: «Vi vil gjerne spille masse for dere alle, og takker på forhånd for at ikke lager noe tog bak oss og holder god avstand til oss.»

Om dere ønsker å støtte Sinsen Ungdomskorps etter et besøk i ditt nabolag, kan du gjerne bruke Vipps - #82386 – Sinsen Ungdomskorps.

Vi ønsker alle beboere i Løren Vel en fantastisk 17. mai.

Hilsen
Løren Vel